[Beszámoló]Milyen várható elektronizációs fejlesztéseket tervez a NAV?

Kiss-Orosz László vagyok
Okleveles Ellenőrzési szakértő

2018.10.04.-én részt vettem a nemzeti adókonzultáción, ahol a Nemzeti adó és vámhivatal valamennyi felső vezetője megtartotta előadását az adóhivatal elkövetkező években várható változásairól, fejlesztéseiről.

Minden vezető azt kommunikálta az előadásában, hogy a NAV-is a digitalizált világ által nyújtott kihívásokhoz igazítja tevékenységét. Ennek eredményeként az elkövetkező években egyre gyorsuló ütemben fog haladni a NAV a fejlesztéseiben elektronizáció, a digitalizáció felé.

Mind ezeknek az lesz a következménye, hogy az adóhivatalban

  • sokkal gyorsabbá válik az adatok befogadása, feldolgozása, értékelése, és az ellenőrzésre történő kiválasztás
  • az ellenőrzés is az elektronizált adatok bekérésével fog indulni
  • sokkal hatékonyabban és eredményesebben fognak dolgozni
  • egyre kisebb létszámú emberi munkaerővel tudják megoldani a feladataikat.

Azt is hangsúlyozták, hogy ezzel párhuzamosan, mindezek teljesülése érdekében további elektronizációs fejlesztéseket követelnek meg az adózóktól és azok könyvelőitől.

Kattins a videóra és hallgasd meg milyen fejlesztéseket tervez az adóhivatal, aminek nagy hatása lesz a könyvelési piacra.Ha te is olyan könyvelő vagy, aki az újkori elektronizált követelményeknek meg szeretne felelni, és ezzel újabb vevőket kíván szerezni az elkövetkezőkben, akkor jelentkezz és gyere el a Lurdy házban 2018.10.25.-én tartandó a „Jövő könyvelése konferenciánkra”.

Több Információra van szükségem.

Szeretnél több információt megtudni a konferenciáról akkor kérlek iratkozz fel, hogy az információkról e-mailt tudjunk küldeni.