Hogyan tudod a munkaidőd 20-70 %-t megtakarítani? [Ajándék folyamatleírással]

Kránicz Dániel 
Vezető könyvelő és robotizált könyvelési rendszer fejlesztő.

Két éve foglalkozom könyvelési módszerek fejlesztésével, kutatásával, amivel hatékonyabban, gyorsabban tudjuk a hozzánk megérkezett könyvelési anyagot feldolgozni.

Én is tudom azt, hogy milyen monotonitás tűrő képesség szükséges az adatrögzítéshez. Az is ismert mindenki előtt, hogy ez a könyvelési munkának a legköltségesebb és legtöbb időt rabló munkafolyamata. Ezért kerestem olyan megoldásokat, amikkel ezt a munkafolyamatot hatékonyabbá, gyorsabbá lehet tenni. Ekkor döbbentem rá arra is, hogy már vannak olyan megoldások, amivel nem kell a hagyományos adatrögzítéssel feldolgozni a kapott könyvelési anyagot nagyrészét.

Többféle megoldás is létezik manapság.

Az egyik megoldás, amikor már van közvetlen kapcsolat a könyvelő és a számlázó program között. Ebben az esetben a lenti videós folyamatleírás segíteni fog ezt a módszer elsajátítani.

Kattints a videóra és tanuld meg hogyan kell a Számlázz.hu rendszeréből exportálni a számlákat, hogy utána az exportált fájl be tudd importálni a könyvelő programba!Ha te is olyan könyvelő vagy, aki szeretné megtanulni ezeket az elektronikus könyvelési megoldásokat és ezzel rengeteg időt megtakarítani, akkor jelentkezz és gyere el a Lurdy házban 2018.10.25.-én tartandó a „Jövő könyvelése konferenciánkra”.